Un minor a fost prins de polițiștii ialomițeni după ce a furat o mașină cu care a plecat la plimbare

Suspectul a fost escortat de către polițiști. FOTO IGPR

Un tânăr de 17 ani, din localitatea Gârbovi, a fost depistat de polițiștii ialomițeni la scurt timp după ce a sustras un autoturism și l-a condus pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

Polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Ion Roată au fost sesizaţi în cursul zilei de 18 martie, prin apel 112, de o femeie de 46 de ani, din localitatea Gârbovi, cu privire la faptul că autori necunoscuți i-au furat autoturismul din fața curții.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de poliție, autoturismul în cauză fiind depistat în cel mai scurt timp, pe o stradă din localitatea Gârbovi, șoferul fugind de locul faptei.

De asemenea, a fost identificat conducătorul auto, un tânăr de 17 ani, care a fost condus la sediul Poliției în vederea continuării cercetărilor.

Pe numele tânărului a fost întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „furt în scop de folosință” și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*