Primăria Slobozia anunță obținerea autorizației de construire pentru proiectul ”Modernizare și realizare zona comercială flori, zona Elegant”

Primăria Municipiului Slobozia. FOTO Adrian Boioglu
Primăria Municipiului Slobozia. FOTO Adrian Boioglu

Primăria Slobozia anunță că a fost obținută autorizația de construire pentru proiectul ”Modernizare și realizare zona comercială flori, zona Elegant”.

”În conformitate cu prevederile Art. 7, alin. 233, din Legea nr. 50 din 29 iulie 1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcţii, cu completările și modificările ulterioare, UAT Municipiul Slobozia anunță obținerea Autorizației de Construire nr. 14598 din 20.06.2024, cu titlul “Modernizare și realizare zona comercială flori, zona Elegant, Slobozia”, suprafața construită și desfășurată va fi de 46,95mp, iar suprafața utilă va fi de 40,08mp. Construcția cu regim de înălțime parter, va fi prevăzută cu grup sanitar și spații de depozitare” – Primăria Slobozia.

De asemenea, a fost obținut avizul APM Ialomița.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*