Percheziții domiciliare în Urziceni la persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, șantaj și camătă

Razie a polițiștilor ialomițeni în Urziceni. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii ialomițeni au efectuat în cursul dimineții de joi, 9 februarie, 21 de percheziții domiciliare pentru documentarea activității infracționale a unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, șantaj și camătă.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, peste 100 de polițiști, cu sprijinul luptătorilor de acțiuni speciale și al jandarmilor ialomițeni, au pus în executare 19 mandate de percheziții domiciliare în Urziceni, unul în comuna Costești, din județul Buzău și unul în comuna Afumați, din județul Ilfov. Forțele de ordine au descins la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, șantaj și camătă.

„De la locațiile vizate, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe documente și mijloace de probă, precum și sume de bani, respectiv 3.350 de euro și 4.800 de lei, două tuburi cartuș de vânătoare și 58 de cutii de petarde”, au transmis reprezentanții IPJ Ialomița.

În urma perchezițiilor au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Urziceni, pe bază de mandate de aducere, șapte persoane. Totodată, au fost întocmite și șase dosare penale în care se efectuează cercetări cu privire la infracțiunile de „furt de energie electrică și instalații clandestine”.

În cadrul acțiunii polițiștii au acționat în filtre rutiere, pe parcursul activităților desfășurate fiind legitimate 67 de persoane, controlate peste 50 de autovehicule, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate în total 50 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 8.170 de lei.

Acțiunea a beneficiat de suportul tehnic și sprijinul de specialitate din partea Direcției Operațiuni Speciale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*