Amenzi de aproape 50.000 de lei, date de polițiștii ialomițeni în urma acțiunilor desfășurate pentru siguranța comunității

Amenzi de aproape 50.000 de lei, date de polițiștii ialomițeni în urma acțiunilor desfășurate pentru siguranța comunității. FOTO IPJ Ialomița

Polițiștii din cadrul IPJ Ialomița au acționat în ultimele 24 de ore pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

Astfel, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, polițiștii au intervenit la 46 de evenimente, dintre care 43 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 și au constatat 10 infracțiuni. Din totalul acestora, 2 au fost contra persoanei, 4 contra patrimoniului și 4 la regimul rutier.

Pentru abaterile de la normele contravenționale, polițiștii au aplicat 211 sancțiuni pentru încălcarea prevederilor privind ordinea și liniștea publică, pentru protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite sau încălcarea normelor rutiere. Cele mai multe amenzi au fost aplicate pentru nerespectarea normelor privind circulația pe drumurile publice, potrivit O.U.G nr. 195/2002. Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale se ridică la 47.555 de lei.

De asemenea, au fost reținute 4 permise de conducere și retrase 3 certificate de înmatriculare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*