Primăria Slobozia a achiziționat un soft pentru gestionarea parcărilor rezidențiale

Autobuz în Slobozia. FOTO Adrian Boioglu
Autobuz în Slobozia. FOTO Adrian Boioglu

Noul soft de parcare rezindențială, gestionat de Primăria Slobozia, promite a-i scăpa pe locuitori de drumurile la instituție pentru depunerea și ridicarea documentelor necesare, de așteptarea sesiunilor de atribuire și de aglomerația creată la licitații.

Aplicația, centralizează într-o singură platformă toate datele, documentele și istoricul locurilor de parcare. Panoul administrativ afișează informațiile dinamice în timp real, oferind o imagine de ansamblu asupra locurile de parcare și a locațiile, cât și contractele aferente.

Creată în conformitate cu Regulamentul pentru Administrarea Parcărilor de Reședință din Municipiul Slobozia, soluția software vine în sprijinul cetățenilor pentru simplificarea procedurii de atribuire a locurilor de parcare vacante, cât și pentru a evita deplasarea, mai ales pe perioada stării de urgență. Sunt asigurate atât asistența on-line, cât și transparența procedurii.

Pentru vizualizarea locurilor de parcare libere/ocupate nu este necesară crearea unui cont de utilizator. Nu pot participa la atribuire persoanele care dețin garaj pe raza municipiului Slobozia.

Platforma electronică este dotată cu un sistem de avertizare pentru posesorii locurilor de parcare cărora urmează să le expire contractul, automatizând procesul de înștiințare și comunicare directă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*