Primăria Fetești va amenaja un ponton pentru ambarcațiuni pe malul Brațului Borcea

Localitatea Fetești. FOTO Primăria Fetești

Cu ajutorul Consiliului Județean Ialomița, Primăria Municipiului Fetești va amenaja un ponton pentru ambarcațiuni pe malul Brațului Borcea. Valoarea proiectului este de aproape 400.000 de lei.

Consilierii județeni au aprobat în unanimitate, săptămâna trecută, proiectul de hotărâre prin care s-a stabilit un parteneriat între Consiliul Județean Ialomița și Municipiul Fetești pentru executarea lucrărilor de amenajare a unui doc plutitor la Fetești.

Primarul Laurențiu Șonchereche a introdus un proiect similar pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Fetești, care va fi supus la vot, astăzi.

Aceștia sunt primii pași dintr-un program mai amplu care are ca obiectiv construirea unui port pentru ambarcațiuni și amenajarea unei zone de agrement la Fetești, pentru stimularea turismului din zona noastră. Obiectivul face parte din Strategiile de dezvoltare pentru perioada 2021-2027 ale Consiliului Județean Ialomița și Municipiului Fetești.

Pentru amenajarea docului plutitor, Consiliul Județean contribuie cu 293.700 lei, iar Municipiul Fetești cu 100.000 lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*