Primăria Fetești intenționează să achiziționeze 12 autobuze electrice

Primăria Fetești intenționează să achiziționeze autobuze electrice prin PNRR. FOTO cu rol ilustrativ

Primăria municipiului Fetești a lansat, la jumătatea lunii trecute, licitația pentru achiziția autobuzelor electrice și a stațiilor de încărcare în cadrul proiectului susținut cu fonduri europene nerambursabile  – Sistem Integrat de Transport Durabil, în valoare de maxim 26 milioane lei.

Prin acest program, administrația publică locală va achiziționa 12 autobuze electrice, între care două autobuze de capacitate mică și 10 autobuze de capacitate medie, 12 stații de încărcare lentă și 12 stații de încărcare rapidă. Acestea vor deservi transportul public de călători.

Termenul de livrare și implementare va fi de 10 luni de la semnarea contractului.

Ofertele pot fi depuse până la data de 22 februarie, urmând ca atribuirea să aibă loc până la data de 22 august 2022.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*