RAJA oprește în noaptea de marți spre miercuri furnizarea de apă în orașul Fetești

În vederea realizării unor lucrări esențiale de racordare a noilor conducte la rețeaua existentă de distribuție a apei potabile, locuitorii din orașul Fetești vor suferi o întrerupere temporară a furnizării apei potabile.

RAJA SA a anunțat că această întrerupere va avea loc începând de marți, 29 august, de la ora 23.00, și se va încheia miercuri, 30 august, la ora 07.00.

În urma acestor lucrări, se estimează că consumatorii din orașul Fetești vor resimți lipsa apei potabile, cu excepția celor din cartierul Buliga. Cu toate că întreruperea furnizării apei potabile poate crea un disconfort temporar, RAJA SA asigură că echipele de intervenție ale constructorului implicat în proiect vor depune toate eforturile pentru finalizarea lucrărilor în cel mai scurt timp posibil.

În acest context, reprezentanții societății îndeamnă toți cetățenii afectați să își asigure o rezervă minimă de apă pentru consum și uz casnic pe durata întreruperii furnizării apei.

Această acțiune face parte din investiția majoră CL 45 – Surse de apă Căzănești, Fetești, Țăndărei, care cuprinde stații de tratare în localitățile menționate, precum și reabilitarea rezervoarelor și a stațiilor de pompare. Valoarea totală a investiției se ridică la aproximativ 20 de milioane de lei și este derulată prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*