Primăria Fetești efectuează tratament aviochimic pentru combaterea insectelor de disconfort. Apicultorii sunt rugați să ia măsuri

Tratament aerian cu biocide. FOTO Primăria Fetești

Primăria Municipiului Fetești prin Direcția de Administrare a Domeniului Public și Privat (DADPP) va efectua în zilele de 12 și 13 mai un tratament aviochimic pentru combaterea insectelor de disconfort – țânțari, muște, căpușe, etc.

Potrivit reprezentanților Primăriei Fetești, acțiunea se va efectua cu o aeronavă utilitară în toate cartierele orașului, precum și în zona pădurilor limitrofe, fiind programată pentru zilele de 12 și 13 mai, în intervalul orar 6.00 – 10.00.

Substanța folosită – AQUA K-OTHRINE EW 20 face parte din categoria “biocide” și este avizată de Ministerul Sănătății.

Totodată, apicultorii din zonele menționate sunt sfătuiți să ia măsurile care se impun în astfel de situații, pentru protejarea familiilor de albine.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Ialomița NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*