Două persoane au murit la Coșereni și una a fost rănită, în impactul dintre un autoturism și un autotren

Accident mortal la Coșereni. FOTO IPJ Ialomița

Două persoane au murit marți după amiază, la Coșereni, iar una a fost rănită într-un accident rutier produse între un autoturism și un autotren.

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița a transmis că a avut loc un accident rutier pe DN2 în afara localității Coșereni. După primele informații, a avut loc o coliziune între un autoturism și un autotren.

De asemenea, ISU Ialomița a anunțat că salvatorii de la Detașamentul de pompieri Urziceni au fost solicitați să intervină cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o descarcerare la acest accident rutier, în zonă deplasându-se și două echipaje de la SAJ Ialomița.

În urma impactului au murit șoferul autoturismului, o femeie, iar un minor este conștient și i se acordă primul ajutor.

Traficul rutier este blocat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*