Sinucidere la Spitalul Județean Slobozia. Un pacient a sărit de la etaj

Spitalul Județean de Urgență Slobozia. FOTO Paul Alexe

Un pacient internat la Spitalul Județean de Urgență Slobozia a murit, joi, 08 aprilie, după ce s-a aruncat de la etajul trei al clădirii. Eforturile cadrelor medicale de a-i salva viața s-au dovedit inutile.

Potrivit reprezentanților unității sanitare, incidentul s-a petrecut în jurul orei 16.45, iar pacientul a fost declarat decedat după aproximativ o oră.

„În cursul zilei de 08 aprilie, în jurul orelor 16.45, un pacient, internat în secția de Medicină Internă, s-a aruncat în gol de la etajul trei al clădirii principale. S-a procedat de urgență la acordarea îngrijirilor medicale în UPU, familia fiind anunțată imediat despre evenimentul nefericit. (…)În ciuda efortului susținut al cadrelor medicale, pacientul nu a supraviețuit căzăturii, decedând in jurul orei 17.50”, au transmis reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Slobozia.

De asemenea, s-a procedat la anunțarea autorităților competente, respectiv Inspectoratul de Județean de Poliție, în vederea demarării cercetărilor la fața locului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*