Primăria Fetești continuă lucrările de infrastructură deschise în mai multe zone ale orașului

Continuă lucrările de infrastructură deschise în mai multe zone ale orașului Fetești: FOTO Primăria Fetești

Primăria Municipiului Fetești, prin societatea locală Drumuri Municipale, continuă lucrările de infrastructură deschise în mai multe zone ale orașului.

Astfel, echipele acționează simultan în cartierele: Fetești Gară, Vlașca și Fetești Oraș, pentru reabilitarea trotuarelor.

De asemenea, acestea sunt implicate în realizarea unei stații de autobuz în cartierul Vlașca, precum și în lucrări de montare a indicatoarelor rutiere din intersecțiile în care vor funcționa noile semafoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*