Primăria Fetești anunță începerea probelor tehnologice în vederea ajustării timpilor de semaforizare pe strada Călărași

Primăria Fetești anunță că executantul lucrării a început în această dimineață probele tehnologice în vederea ajustării timpilor de semaforizare, în funcție de valorile de trafic, pe strada Călărași la intersecție cu strada Ceahlăului și cu strada Bănățenilor. Reglajele la timpii de semaforizare sunt făcute având sprijinul Poliției Rutiere.

„Pentru a nu apărea dificultăți în traficul rutier, le amintim conducătorilor auto că atunci când un semafor cu trei culori are o lumină verde intermitentă suplimentară, montată la același nivel cu lumina verde normală a semaforului, sub forma unei săgeți verzi pe fond negru, cu vârful spre dreapta, aprinderea acesteia semnifică permisiunea pentru vehicule de a-și continua drumul în direcția indicată de săgeată, indiferent de culoarea semaforului electric, cu condiția acordării priorității de trecere vehiculelor și pietonilor care au drept de circulație”, au transmis reprezentanții instituției.

Intersecțiile sunt monitorizate cu camere de supraveghere, iar noile semafoare funcționează în perioada de probă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*