Primăria Fetești, anunț în atenția beneficiarilor de ajutor pentru încălzirea locuințelor, care nu dețin acte de proprietate

Având în vedere prevederile Legii nr. 226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, Primăria Municipiului Fetești face următoarele precizări:

  • Pentru situațiile în care nu sunt emise acte de proprietate pentru construcția cu destinație de locuință, înscrierea din Registrul agricol este documentul prin care se dovedește dreptul de folosință asupra imobilului.
  • Potrivit Ordonanței Guvernului nr. 28/2008, registrul agricol constituie documentul oficial de evidență primară unitară în care, la oraşe, municipii şi sectoare ale municipiului Bucureşti, se înscriu date cu privire la gospodăriile care deţin terenuri agricole şi silvice, precum şi animale pe raza lor administrativ-teritorială.

În sensul celor menționate mai sus, persoanele care fac parte dintr-o gospodărie ce deține în proprietate sau în folosință bunuri cu destinație agricolă și este înscrisă în Registrul agricol al municipiului Fetești conform legii, pot solicita, la Biroul Registru Agricol al Municipiului Fetești, adeverințe care să ateste calitatea de titular/locatar al unui imobil tip locuinţă, spre a servi la întocmirea dosarului privind ajutorul pentru încălzire.

Dosarele privind ajutorul de încălzire se pot depune la următoarele centre:

  • Sediul Primărie – pentru locuitorii din cartierul Coloniști
  • Sediul Piața agroalimentară – pentru locuitorii din cartierul Fetești Gară
  • Sediul SPAS – pentru locuitorii din cartierele: Fetești Oraș, Vlașca și Buliga.
  • Restul condițiilor de acordare a ajutorului pentru încălzirea locuinței rămân neschimbate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*