Fetiță de 12 ani, rănită într-un accident rutier petrecut în apropiere de Giurgeni

Fetiță de 12 ani, rănită într-un accident rutier petrecut în apropiere de Giurgeni. FOTO IPJ Ialomița

O fetiță de 12 ni a fost transportată la spital vineri, 29 aprilie, după ce a fost rănită într-un accident rutier ce a avut loc pe DN 2A, în afara localității Giurgeni.

Potrivit IPJ Ialomița, din verificările efectuate a reieșit că în evenimentul rutier, petrecut în jurul orei 15.00, au fost implicate două autoturisme, iar în urma coliziunii dintre acestea o fată de 12 ani a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportată la spitalul din Țăndărei.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul Drager, într-unul din cazuri rezultatul a fost de 0,87mg/l alcool pur în aerul expirat, în cel de-al doilea caz fiind negativ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*