Primăria Fetești a reluat lucrările de asfaltare în oraș. Strada Liviu Rebreanu este prima pe care intră utilajele

Autoritățile continuă asfaltarea. FOTO Primăria Fetești

Pe strada Liviu Rebreanu din municipiul fetești au început lucrările de întreținere a trotuarului și de amenajare a locurilor de parcare pe porțiunea rămasă neasfaltată.

Proiectul de asfaltare a străzii este realizat de Primăria Fetești prin societatea „Drumuri Municipale Fetești”, fondurile fiind asigurate din bugetul local. Reamintim că de la sfârșitul lunii februarie, strada a fost destinată circulației rutiere pe un singur sens.

Lucrări similare se vor efectua și pe străzile: Bucegi și Ardealului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*