Primăria Fetești a emis ordinul de începere a lucrărilor de asfaltare pe străzile pe care vor circula autobuzele electrice

Străzile cuprinse în proiect sunt asfaltate. FOTO cu rol ilustrrativ

Primăria Municipiului Fetești a emis, săptămâna trecută, ordinul de începere a lucrărilor de asfaltare a străzilor cuprinse în proiectul european “Sistem Integrat de Transport Durabil în Municipiul Fetești”.

Este vorba despre străzile Mihail Sadoveanu, Țăndărei, Aviației, Bărăganului, Serei, Veșniciei, Promenadei și Cătinei. Acestea fac parte din traseul pe care vor circula autobuzele electrice ce vor fi achiziționate prin același program susținut cu fonduri europene.

De asemenea, responsabilii de proiect din cadrul Primăriei au depus “Programul de control al calității lucrărilor” la Inspectoratul de Stat în Construcții, în vederea avizării.

În viitorul apropiat, dacă vremea va permite, vor începe acțiunile privind organizarea de șantier, montarea stațiilor de autobuz și pregătirea străzilor pentru asfaltare. Primele lucrări se vor face pe strada Mihail Sadoveanu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*