Măsuri luate de Poliția Județean Ialomița privind minivacanța de 1 Mai

Polițiștii din Ialomița vor fi la datorie și în acest sfârșit de săptămână și vor acționa suplimentar față de dispozitivul curent, pentru asigurarea ordinii și liniștii publice, protejarea drepturilor și libertăților cetățenilor, a patrimoniului acestora, precum și pentru prevenirea accidentelor rutiere.

În minivacanța de 1 mai, peste 180 de polițiștii din județul Ialomița vor fi la datorie, în slujba comunității, pentru asigurarea desfășurării în condiții de deplină ordine și siguranță publică a manifestărilor specifice organizate pentru sărbătorirea Zilei Internaționale a Muncii. De asemenea, vor acționa și pentru prevenirea și combaterea faptelor care aduc atingere vieții și integrității corporale, a furturilor din locuințe, societăți comerciale și din autoturisme.

Vor fi intensificate măsurile de ordine publică în locurile aglomerate (piețe, târguri, centre comerciale, locuri de agrement, zone turistice etc.) cu anticiparea eventualelor riscuri.

Polițiștii vor fi prezenți și în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite, iar împreună cu jandarmii vor menține ordinea și siguranța publică și vor acționa pentru prevenirea evenimentelor negative. Totodată, va fi asigurată prezența activă a polițiștilor rutieri, pe drumurile publice din județ, pentru prevenirea accidentelor și ambuteiajelor, fluidizarea și controlul traficului rutier.

Șase aparate radar din dotarea Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița vor fi folosite zilnic pentru combaterea excesului de viteză și prevenirea accidentelor rutiere datorate vitezei excesive.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*