Prima zi de lucru a primarului Sloboziei, Dragoș Soare: ședințe cu directori de departamente, surprize cu angajații, angajament în lupta pentru protecția animalelor

Primarul municipiului Slobozia, Dragoș Soare. FOTO Facebook

Prima zi a activitate a lui Dragoș Soare în calitatea oficială de primar al municipiului Slobozia a fost una plină și a conținut atât întâlniri cu directorii de departamente din cadrul primăriei, cât și informări asupra angajaților diverselor servicii.

„Am început ziua cu o ședință cu toți directorii de departamente din subordinea primăriei, în cadrul căreia m-am prezentat și s-au prezentat. Le-am transmis mesajul care pentru mine a devenit motto: suntem angajații comunității și cetățenii trebuie să fie în centrul preocupării noastre”, a comentat Dragoș Soare pe pagina sa de socializare.

De asemenea, primarul ales al municipiului Slobozia a avut pe parcursul zilei și diverse întâlniri, majoritatea acestora privind o evaluare a situațiilor existente în primărie, dar și planificări cu fiecare departament în parte pentru a vedea care sunt pașii pentru implementarea proiectelor importante în dezvoltarea orașului. Cu această ocazie a apărut și prima surpriză de la preluarea mandatului, la serviciul de iluminat public.

„Am avut discuții încă de săptămâna trecută cu departamentul care gestionează serviciul de iluminat public și nu mică mi-a fost mirarea să constat că avem un singur angajat, care are în sarcină acest serviciu public și care, începând cu 1 noiembrie, a ieșit la pensie. Am deblocat temporar acest fapt astăzi, angajându-l pe un post de consilier personal, însă situația iluminatului public este în atenția mea drept prioritate pe termen scurt. Am cerut să fie identificate zonele cu probleme, astfel încât în cel mai scurt timp posibil să putem interveni pentru reparațiile ce se impun. Pe termen lung, am o serie de planuri pentru modernizarea integrală a sistemului de iluminat public, planuri pe care le voi demara până la sfârșitul acestei săptămâni”, a spus Soare, pe Facebook.

Tot acolo a comentat și incidentul cu câinele ce a murit în mașina serviciului de ecarisaj și i-a încredințat pe locuitorii orașului că va face tot ce poate pentru protejarea drepturilor animalelor.

„Am văzut și eu pe Facebook cazul cățelului care a murit în mașina serviciului de ecarisaj și am cerut să îmi fie prezentată situația. Eu sunt un om care are grijă de animale și cred că putem face cu toții mai mult pentru protejarea drepturilor acestora, protejându-ne în același timp și cetățenii. Din ancheta internă a rezultat faptul că moartea animalului nu s-a datorat cruzimii, însă consider că se impune un alt mod de lucru la nivelul serviciului ecarisaj, astfel încât animalele aduse în adăpostul nostru să fie minim traumatizate, iar din acest punct de vedere am avut astăzi discuții cu directorul DADP”, a explicat primarul, pe pagina sa de socializare.

El a ținut să-i asigure pe locuitori ca va face tot ce se poate pentru dezvoltarea municipiului Slobozia.

„Am început munca în slujba dumneavoastră și vreau să vă asigur că am determinarea și curajul necesare pentru a îmi pune în practică întreg proiectul pentru Slobozia în care #sepoate”, a mai spus primarul Dragoș Soare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*