Președintele Consiliului Județean Ialomița, Marian Pavel: “Proiectele de modernizare de la Spitalul Județean au intrat în linie dreaptă”

FOTO Facebook Marian Pavel

Președintele Consiliului Județean Ialomița, Marian Pavel, a anunțat că proiectele de modenizare la Spitalul Județean au intrat în linie dreaptă.

“Mult a fost, puțin a mai rămas: proiectele de modernizare de la Spitalul Județean au intrat în linie dreaptă! Mi-am început săptămâna pe șantierul de la Spitalul Județean Slobozia, alături de administratorul public al județului, Alexandru Potor și de managerul spitalului, Liviu Patrichi.

Proiectele au avansat rapid, iar lucrările pentru modernizarea Ambulatoriului și a Unității de Primiri Urgențe se vor finaliza în luna octombrie, urmând ca în luna decembrie să se finalizeze și noul Bloc Operator.

Sunt proiecte mari, prioritare pentru mine și echipa mea, care vor aduce beneficii semnificative tuturor cetățenilor. În sensul acesta vom continua să lucrăm pentru un sistem medical mai bun pentru toți locuitorii județului nostru!”, a declarat Marian Pavel.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*