Președintele CJ Ialomița, Marian Pavel, mesaj de Ziua Națională a României

Marian Pavel. FOTO Facebook Marian Pavel

Președintele Consiliului Județean Ialomița, Marian Pavel, a transmis un mesaj de Ziua Națională a României.

“Cu ocazia Zilei Naționale a României, celebrăm cu recunoștință și mândrie unitatea și spiritul nostru național. În sfântă zi de sărbătoare națională îndemn la rememorarea bogatei noastre istorii și să celebrăm parcursul nostru ca națiune liberă într-un stat indivizibil.

Ca în fiecare an, manifestările de astăzi, de la Slobozia, au subliniat importanța comunității noastre și a valorilor care ne definesc ca națiune. Cu toții privim cu speranță către viitor și suntem dedicați construirii unei societăți ialomițene mai puternice și mai unite.

Cu dragoste și respect pentru județul și țara noastră, transmit ialomițenilor și românilor de pretutindeni, cele mai sincere urări de sănătate și prosperitate! Să credem mai des în unitate, în tradiție și în speranța pentru un viitor mai luminos!”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*