Prahoveni cercetați penal de polițiștii ialomițeni pentru comercializarea peștelui fără documente de proveniență

Sute de metri de plase de pescuit și zeci de kilograme de pește, descoperite de polițiștii de frontieră ialomițeni. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiști din cadrul Postului Axintele au depistat marți, 02 noiembrie, în flagrant, doi bărbați de 45 și 48 ani, din județul Prahova, care comercializau pește fără documente legale de proveniență.

Potrivit IPJ Ialomița, în urma cântăririi cantității de pește identificată la momentul depistării au rezultat 113 kilograme de pește din speciile caras și scrumbie, cantitate ce a fost ridicată în vederea confiscării.

Reprezentanții DSP au emis certificat sanitar veterinar pentru subproduse de origine animală care nu sunt destinate consumului uman, întreaga cantitate de pește fiind neutralizată.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de comercializarea peștelui fără documente de proveniență.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*