Sancțiuni în valoare de 4.800 de lei, aplicate pentru organizarea și participarea la o petrecere privată în Fetești

Amenzi aplicate pentru organizarea și participarea la o petrecere privată în Fetești. FOTO arhiva IPJ Ialomița

Polițiștii ialomițeni, împreună cu jandarmi din cadrul IJJ Ialomița și polițiști locali, au desfășurat în ultimele 24 de ore acțiuni de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă. La aceste activități au participat peste 100 de efective.

Potrivit IPJ Ialomița, în cadrul acțiunilor, polițiștii ialomițeni au verificat modul în care sunt respectate prevederile Legii 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea si combaterea efector pandemiei de COVID-19.

Astfel, în urma activităților desfășurate, au fost verificate 33 de societăți comerciale, 10 mijloace de transport persoane, fiind legitimate totodată aproximativ 800 de persoane. Pentru abaterile constatate au fost aplicate 140 de sancțiuni contravenționale în valoare de 24.000 de lei.

În cursul zilei de ieri, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fetești s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că la locuința unui bărbat, în vârstă de 50 de ani, din municipiul Fetești, se organizează o petrecere privată. Polițiștii au luat măsura de întrerupere a evenimentului aflat în desfășurare, toți participanții părăsind locația. De asemenea, atât organizatorul evenimentului, cât și șapte participanți, precum și patru cântăreți prezenți, au fost sancționați contravențional, conform prevederilor Legii 55/2920 și Legii 61/1991, cu amenzi în valoare totală de 4.800 de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*