Posturi scoase la concurs, din sursă externă, în cadrul Poliției Județene Ialomița

Sediul IPJ Ialomița. FOTO Adrian Boioglu
Sediul IPJ Ialomița. FOTO Adrian Boioglu

Inspectoratul de Poliție Județean Ialomița scoate la concurs patru posturi de ajutor șef de post, unul de agent în cadrul structurii de Financiar Contabilitate, două posturi agent în cadrul Serviciului de Comunicații și Informatică, un post de agent în cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și un post de ofițer inginer comunicații, prin încadrare directă din sursă externă. Înscrierile se fac exclusiv online la adresa de e-mail sursaexterna@il.politiaromana.ro.

Potrivit IPJ Ialomița, informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc, pe site-ul inspectoratului, în secțiunea carieră/posturi-scoase-la-concurs.

Înscrierile se fac în perioada 15 – 24 noiembrie, inclusiv în zilele nelucrătoare. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

Listele candidaturilor validate/invalidate vor fi publicate, la data de 17 decembrie, pe pagina de internet a Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, respectiv il.politiaromana.ro.

În perioada 15 – 19 decembrie, în cazul celor patru posturi de ajutor de șef de post, candidații ale căror dosare au fost validate, vor participa la proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice.

La data de 23 decembrie, va fi desfășurată proba scrisă, de tip test grilă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*