Pompierii din Ialomița caută un bărbat dispărut de acasă din data de 10 ianuarie

Bărbat dispărut de acasă, căutat de pompieri. FOTO ISU Ialomița

Pompierii din Ialomița caută un bărbat care a dispărut de acasă din data de 10 ianuarie, vericările fiind făcute pe un râu și într-o zonă de cale ferată.

La solicitarea Inspectoratului de Poliție al judeţului Ialomița, joi, salvatorii din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia-Garda de intervenție Slobozia, intervin în sprijinul acestora, cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o bărcă pneumatică, încadrate cu cinci pompieri, pentru căutarea unui bărbat, despre care există informaţii că în data de 10 ianuarie, a plecat voluntar de la domiciliul său. În sprijin a mai fost solicitat și un echipaj de scafandrii, din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență”Dealul Spirii”București-Ilfov.

“Potrivit solicitării, echipajele de căutare salvare din cadrul celor două inspectorate vor efectua misiuni de căutare în municipiul Slobozia, pe râul Ialomița, zona dintre podul de cale ferată Ciulnița (Privighetoarea) – podul pietonal Bora”, a spus ISU Ialomița.      

Căutările se vor desfășura până la lăsarea serii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*