Bătrân din satul Condeești, găsit mort după ce casa i-a fost distrusă într-un incendiu

Pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu. FOTO Arhiva ISU Ialomița

Un bătrân în vârstă de 87 de ani, din satul Condeești, comuna Bărcănești, a fost găsit mort după ce casa i-a fost distrusă într-un incendiu provocat de coșul de fum deteriorat.

Pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină în seara zilei de sâmbătă, 22 ianuarie, în jurul orei 21.00, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din satul Condeești, comuna Bărcănești.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Catargiu” al județului Ialomița, la locul solicitării s-au deplasat de urgență trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

„Pentru lichidarea incendiului, dar și pentru îndepărtarea efectelor negative, forțele de intervenție au acționat aproximativ două ore. Din nefericire, în interiorul casei a fost găsită o victimă carbonizată, bărbat în vârstă de aproximativ 87 de ani”, au transmis reprezentanții ISU Ialomița.

Focul a distrus acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați, mobilierul din două camere și alte bunuri din interior. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de utilizarea unui coș de fum deteriorat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*