Peste 4.000 de articole pirotehnice ilegale, confiscate de polițiștii ialomițeni

Peste 4.000 de articole pirotehnice ilegale, confiscate de polițiștii ialomițeni. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiști din cadrul Secției Rurală nr. 6 Ion Roată, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni, au pus în aplicare joi, 22 decembrie, două percheziții domiciliare, în comuna Ion Roată, la o societate comercială și la domiciliul administratorului acesteia.

Potrivit IPJ Ialomița, activitățile au fost desfășurate în cadrul planului de acțiune „Foc de artificii” și pentru  documentarea activității infracționale a două persoane, în vârstă de 30 și 31 de ani, bănuite de comiterea infracțiunii de operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

Cu ocazia activităților desfășurate, poliţiştii au descoperit peste 4.000 de obiecte cu conținut pirotehnic, din categoriile F1, P1, F2, și F4.

Întreaga cantitate a fost ridicată pentru continuarea cercetărilor, urmând ca, la finalizarea acestora, să fie propusă soluția legală prin unitatea de parchet competentă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*