Pompieri de la ISU Ialomița, prezenți la “Competiția Națională de Descarcerare și Prim Ajutor Calificat”, de la Iași

FOTO ISU Ialomița

Un echipaj de la ISU Ialomița participă la etapa națională a „Competiției Naționale de Descarcerare și Prim Ajutor Calificat”, Faza a III-a, care se desfășoară în municipiul Iași, în perioada 04-06 septembrie.

“Echipajul inspectoratului este format din plutonierul adjutant Coțofană Răzvan, plutonier adjutant Teodorescu Adrian și plutonier Butucaru Ionuț, sub coordonarea șefului de lot, maior Popa Claudiu-Adrian. Alături de echipaj, ca de fiecare dată, domnul colonel Bâcu Laurențiu, inspector șef al ISU Ialomița” – ISU Ialomița.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*