Anchetă a polițiștilor din Țăndărei după ce un bărbat transporta oi care aveau urechile secționate

Anchetă a polițiștilor din Țăndărei după ce un bărbat transporta oi care aveau urechile secționate. FOTO IPJ Ialomița

Polițiștii din Țăndărei au deschis o anchetă după ce un bărbat transporta oi care aveau urechile secționate.

Potrivit IPJ Ialomița, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Țăndărei au depistat în flagrant, pe raza localității, un bărbat, în vârstă 44 de ani, din comuna Ograda în timp ce transporta într-un autovehicul un număr de 15 ovine, pe care le achiziționase de la un consătean de 43 de ani.

“În urma verificării autovehiculului, polițiștii au constatat faptul că ovinelor transportate   le ar fi fost extrase crotaliile, având urechile secționate de către bărbatul de 43 de ani.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “ rănirea cu intenție a animalelor.”- IPJ Ialomița.

Totodată a fost informată Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranță Alimentelor Ialomița, reprezentanții acesteia au sancționat contravențional conducătorul auto conform HG 984/2005.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*