Alerta la IPJ Ialomița: un tânăr de 18 ani, reținut pentru furt, a evadat din sediul Poliției Urziceni

Alerta la IPJ Ialomița: un tânăr de 18 ani, reținut pentru furt, a evadat din sediul Poliției Urziceni. FOTO cu rol ilustrativ

S-a dat alerta în cadrul IPJ Ialomița, iar polițiștii cer inclusiv ajutorul populației, după ce un tânăr de 18 ani, din județul Iași, reținut pentru furt, a evadat din sediul Poliției Urziceni.

Potrivit IPJ Ialomița, în cursul zilei de marți, 24 august, în jurul orei 17.30, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Urziceni au efectuat activități de cercetare penală într-un dosar penal, privind doi tineri, de 17 și 18 ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și conducere fără permis, ambii aflați în stare de arest preventiv.

„În timpul cercetărilor, tânărul de 18 ani, din județul Iași, în timp ce se afla în grupul sanitar din cadrul Poliției Municipiului Urziceni, a evadat de sub escortă, părăsind clădirea pe geamul exterior”, au precizat reprezentanții IPJ Ialomița.

Polițiștii au instituit filtre în tot județul, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița fiind angrenate forțe suplimentare de la toate serviciile operative în vederea identificării acestuia. De asemenea, a fost solicitat și sprijinul jandarmilor ialomițeni precum și un câine de urmă.

Persoana în cauză are următoarele semnalmente: 1,80 m înălțime, păr brunet, scurt, ochi căprui, ten deschis la culoare. În momentul evadării tânărul era îmbrăcat cu un tricou negru cu inscripții albe, blugi negri și adidași albi, fără șireturi. Persoanele care pot oferi informații sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*