Jandarmii ialomițeni au impus sancțiuni în valoare de 700 de lei pentru încălcarea regulilor la Trofeul Tinereții Amara

Acțiuni ale jandarmilor ialomițeni în weekend-ul celei de-a 55-a ediții a ,,Trofeului Tinereții Amara”. FOTO: IJJ Ialomița

Jandarmii ialomițeni au acționat, în weekendul recent încheiat, pentru a asigura ordinea publică în cadrul manifestărilor cultural-artistice din regiune.

Astfel, potrivit IJJ Ialomița, în perioada 19 – 20 august, aproximativ 8.500 de persoane au participat la evenimentele organizate pe parcursul a două seri, iar jandarmii au desfășurat măsuri proactive pentru a verifica respectarea regulilor și a asigura un acces sigur în zonă.

Eforturile jandarmilor s-au concentrat pe menținerea unui mediu sigur și armonios în timpul desfășurării evenimentelor, precum și pe gestionarea rapidă a situațiilor neașteptate. În urma acestor acțiuni, au fost aplicate un total de cinci sancțiuni contravenționale în valoare de 700 de lei. Aceste sancțiuni au fost dispuse în conformitate cu prevederile Legii 61/1991 și au vizat încălcări precum consumul de băuturi alcoolice în locuri publice.

Reprezentanții Jandarmeriei Ialomița au exprimat recunoștința lor față de participanții care au ales să se comporte responsabil și să respecte regulile stabilite pentru eveniment. Acest lucru a contribuit la crearea unei atmosfere plăcute și sigure pentru toți cei implicați.

Cetățenii au fost îndemnați să rămână vigilenți și să respecte regulile în astfel de evenimente, pentru a menține un mediu propice pentru toată comunitatea. În cazul în care au nevoie de asistență sau au observat încălcări ale legii, au fost încurajați să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să solicite sprijinul echipajelor de jandarmerie din apropiere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*