Polițiștii ialomițeni au făcut percheziții la un bărbat bănuit de înșelăciune. Prejudiciul se ridică la 120.000 de lei

Percheziții în județul Ialomița. FOTO cu rol ilustrativ

La data de 12 martie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia, au efectuat trei percheziții domiciliare, în județele Argeș și Olt, la proprietățile deținute de un bărbat, de 30 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de înșelăciune.

“În fapt, în cursul lunii septembrie 2023, un bărbat, de 30 de ani, din județul Argeș ar fi indus în eroare două persoane și ar fi încheiat contracte de vânzare-cumpărare în numele unei unități economice care nu mai defășurase activități comerciale din anul 2019, determinându-i pe aceștia să îi vândă 25.730 de kilograme, respectiv 21.900 de kilograme de floarea soarelui.

Prejudiciul cauzat celor două persoane fizice este de 120.000 de lei” – IPJ Ialomița.  

În urma perchezițiilor efectuate ieri, 12 martie a.c., la una dintre locații au fost descoperite și ridicate documente financiar-contabile, înscrisuri și telefoane mobile.

Bărbatul de 30 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, acesta fiind condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița.

Cercetările sunt continuate, în vederea probării și documentării întregii activități infracționale.

La acțiune au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș și polițiști din cadrul Secției nr.9 Poliție Rurală Scornicești, județul Olt.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*