Atenție, se oprește apa în orașul Fetești și localitatea Vlașca, luni 17 iunie 2024

Probleme cu apa în județul Ialomița. FOTO Arhiva ILnews
Probleme cu apa în județul Ialomița. FOTO Arhiva ILnews

În vederea executării unei lucrări programate de pe strada Plevnei din municipiul Fetești din județul Ialomița, echipele RAJA vor sista – luni 17 iunie 2024, furnizarea apei potabile în intervalul orar 10.00 – 15.00. Vor fi afectați de lipsa apei toți consumatorii din orașul Fetești și localitatea Vlașca.

“Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile la parametrii optimi în cel mai scurt timp.

Totodată, rugăm toți consumatorii afectați să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada acestor lucrări”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*