FOTO Două persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier petrecut în apropiere de Movilița

Un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat, în apropiere de Movilița. FOTO: ISU Ialomița

Salvatorii ialomițeni au fost solicitați să intervină în ajutorul victimelor unui accident rutier, petrecut pe DN 2, în apropierea localității Movilița.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, în incident a fost implicat un autoturism, care a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. La fața locului au intervenit pompierii Detașamentului Urziceni, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. În sprijinul acestora a acționat și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița.

„În urma evenimentului rutier au rezultat trei victime, conștiente, cooperante și neîncarcerate, care au fost evaluate la locul solicitării, ulterior două dintre acestea au fost transportate la Spitalul Municipal Urziceni, iar cea de-a treia a refuzat transportul la unitatea spitalicească”, au transmis reprezentanții ISU Ialomița.

Urmează acum ca polițiștii Serviciului Rutier să stabilească din ce cauze s-a produs accidentul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*