Polițiștii ialomițeni au desfășurat o acțiune în orașul Țăndărei

În cursul serii trecute, peste 50 de polițiști de ordine publică, rutieră, investigații criminale, investigarea criminalității economice, arme, explozivi și substanțe periculoase, alături de jandarmii ialomițeni au desfășurat activități de prevenire și combatere a faptelor cu violență, diminuării riscului de producere a accidentelor rutiere precum și creșterea autorității forțelor de aplicare a legii, pe raza orașului Țăndărei.

În cadrul activităţilor desfăşurate au fost aplicate 48 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 161.000 de lei.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au retras 7 certificate de înmatriculare și reținut un permis de conducere.

De asemenea, au fost constatate 2 infracțiuni în flagrant, respectiv: o infracțiune pe linie rutieră și una pe linie de piscicultură.

Polițiștii au oprit într-un filtru organizat pe raza orașului Țăndărei, un tânăr de 22 de ani, care conducea un autoturism pe raza localității.

În urma testării tânărului cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consmului unor substanțe interzise.

Pe numele șoferului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

De asemenea, politiștii au depistat pe raza orașului Țăndărei, un bărbat de 35 de ani, din comuna Valea Ciorii, în timp ce transporta cu autoturismul aproximativ 150 de kg de pește din specia crap, pentru care cel în cauză nu a putut prezenta documente de proveniență.

Peștele a fost redat în totalitate mediului acvatic.

În cauză s-a întocmit dosar penal, făcându-se cercetări pentru comiterea infracțiunilor de „deținerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peștelui”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*