Polițiștii ialomițeni au continuat controalele de verificare a legalității transportului de marfă și persoane

Controale de verificare a legalității transportului de marfă și persoane

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Ialomița, în colaborare cu inspectori din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul Transportului Rutier, au desfășurat, marți, o acțiune pentru verificarea legalității efectuării transportului de marfă și persoane. Acțiunea a vizat, totodată, verificarea modului în care sunt respectate măsurile de protecție stabilite prin Legea nr. 55/2020 pe timpul efectuării transportului de persoane, prin curse regulate ori speciale.

În cadrul acțiunii desfășurate, poliţiştii au verificat peste 50 de autovehicule şi au legitimat peste 80 de persoane.

În urma neregulilor constatate, forțele de ordine au aplicat 16 de sancțiuni contravenţionale, dintre care două pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală conform Legii 55/2020, șapte în conformitate cu  prevederile H.G. 69/2012, restul reprezentând alte abateri la regimul rutier.

Astfel de acțiuni vor fi desfășurate zilnic şi în perioada următoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*