O femeie și o fetiță de trei ani, rănite într-un carambol rutier petrecut în Urziceni

Carambol în această dimineață în municipiul Urziceni. FOTO IPJ Ialomița

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Urziceni au fost sesizați în dimineața zilei de duminică, 30 mai, în jurul orei 07.30, cu privire la producerea unui accident de circulație soldat cu două victime, un copil de trei ani și o femeie în vârstă de 39 de ani.

Potrivit IPJ Ialomița, din verificările efectuate de polițiști a reieșit că evenimentul rutier s-a produs ca urmare a coliziunii dintre două autovehicule, iar în urma impactului unul dintre acestea a fost proiectat într-un autoturism parcat pe marginea drumului.

Cele două victime, fetița de trei ani și femeia de 39 de ani, din municipiul București, au fost transportate la Spitalul Municipal din Urziceni pentru îngrijiri medicale.

Conducătorii auto implicați în evenimentul rutier au fost testați cu aparatul Drager, rezultatele indicând valori negative. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*