Polițiștii ialomițeni au acționat pentru siguranța cetățenilor și în ziua de Crăciun

Mașină de poliție în Slobozia. FOTO Adrian Boioglu
Mașină de poliție în Slobozia. FOTO Adrian Boioglu

În ziua de Crăciun, polițiștii ialomițeni au intervenit la peste 100 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost aplicate peste 100 de sancțiuni contravenționale, iar în urma acțiunilor și intervențiilor efectuate au fost sesizate 11 infracțiuni.

Astfel, potrivit IPJ Ialomița, au fost organizate cinci acțiuni și s-a intervenit la 123 de evenimente, dintre care 115 au fost sesizate prin 112. În urma activităților au fost sesizate 11 infracțiuni. Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 101 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 37.590 de lei.

Siguranța rutieră și salvarea de vieți sunt, de asemenea, priorități ale polițiștilor ialomițeni, iar polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație. În urma acestora, au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de a conduce 12 permise de conducere și au fost retrase cinci certificate de înmatriculare.

În ziua de Crăciun, polițiștii ialomițeni au pus accent și pe activitățile de informare și conștientizare cu privire la efectele și riscurile consumului de droguri și de promovare a modalităților de petrecere a sărbătorilor și a timpului liber într-un mod sănătos.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*