Polițiștii din Ialomița acționează pentru siguranța cetățenilor: peste 130 de sancțiuni și 19 infracțiuni constatate în ultimele 24 de ore

Polițiștii ialomițeni au desfășurat în ultimele 24 de ore o amplă acțiune pentru asigurarea siguranței cetățenilor, salvgardând ordinea și climatul de liniște publică. Efectivele polițienești, alcătuite din peste 70 de ofițeri, au desfășurat activități menite să descurajeze săvârșirea de fapte antisociale în întregul județ.

Potrivit Inspectoratul de Poliție Județean Ialomița, una dintre măsurile luate a constat în organizarea unor filtre rutiere atât în zonele urbane, cât și rurale, cu scopul de a identifica conducătorii auto care încalcă regulile de circulație și de a preveni principalele cauze ale accidentelor rutiere. Aceste acțiuni de prevenție și combatere a încălcărilor rutiere au fost întreprinse în vederea protejării vieții și securității participanților la trafic.

Rezultatele operațiunii au fost semnificative: polițiștii au aplicat peste 130 de sancțiuni contravenționale, valoarea totală a amenzilor ridicându-se la 25.625 de lei. De asemenea, în contextul sancționării neregulilor, au fost reținute șapte permise de conducere și au fost retrase 11 certificate de înmatriculare.

În cadrul misiunii de asigurare a ordinii și siguranței publice, polițiștii au fost solicitați să intervină la 65 de evenimente, dintre care 63 au fost semnalate prin numărul unic de urgență 112. Printre situațiile semnalate s-au regăsit 19 infracțiuni, cu patru incidente contra persoanei, opt contra patrimoniului și șapte încălcări ale regimului rutier.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*