Polițiștii au aplicat amenzi de peste 100.000 de lei, în urma unei acțiuni în Fetești

Acțiune a polițiștilor în Fetești. FOTO cu rol ilustrativ

Acțiunile pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor cu noul coronavirus sunt desfășurate zilnic în județul Ialomița, iar pe data de 14 aprilie, pe raza municipiului Fetești polițiștii au aplicat peste 90 de sancțiuni contravenționale, atât persoanelor care au încălcat prevederile ordonanțelor militare cât și agenților economici depistați de polițiști comercializând produse alimentare cu încălcarea legii.

La data de 14 aprilie, polițiștii ialomițeni au organizat pe raza municipiului Fetești o acțiune cu efective mărite pentru prevenirea și combaterea faptelor asociate evenimentelor circumscrise extinderii pandemiei coronavirus. În cadrul activităților au fost legitimate aproape 450 de persoane și verificate în trafic peste 180 de autovehicule.

Polițiștii au aplicat 94 de sancţiuni contravenţionale din care 61 pentru nerespectarea prevederilor ordonanțelor militare privind circulația pe drumurile publice, în valoare totală de  peste 101.000 de lei.

În cadrul acestei acțiuni au fost amendate 3 societăți comerciale, depistate de polițiști că au comercializat produse alimentare fără să elibereze clienților bonuri fiscale, sau cu marfă pe stoc fără documente de proveniență.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*