Poliția Locală Slobozia a aplicat peste 300 de amenzi în luna aprilie

Poliția Locală Slobozia. FOTO Adrian Boioglu
Poliția Locală Slobozia. FOTO Adrian Boioglu

Poliția Locală Slobozia a aplicat în luna aprilie 547 de sancţiuni, din care 302 amenzi în valoare totală de 116.415 lei şi 245 avertismente.

Cele mai multe amenzi – 157 au fost date pentru tulburarea liniștii publice, injurii și cerșetorie

„În perioada de raportare au fost înregistrate în cadrul dispeceratului instituției care funcționează permanent, 24 de ore din 24, un număr de 216 reclamații și sesizări. Determinante au fost abaterile la Legea nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice cu 90 de constatări, urmate de cele la H.C.L. nr. 255/2017 privind locurile de parcare de reședință concesionate, cu 53 de constatări.

Dintre acestea precizăm că 206 au fost comunicate telefonic, 5 verbale, 5 fiind sub formă scrisă, iar la verificările efectuate în teren din totalul acestora 39 nu s-au confirmat” – Poliția Locală Slobozia.

Măsurile luate în urma rezolvării reclamațiilor au fost: – 45 de amenzi, – 114 avertismente, – 4 conflicte aplanate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*