Petrecere ilegală, „stricată” de polițiștii din Fetești. Muzicanții prezenți au primit amenzi mai mari decât organizatorii evenimentului

Amenzi aplicate pentru organizarea și participarea la o petrecere privată în Fetești. FOTO arhiva IPJ Ialomița

Polițiștii din Fetești s-au sesizat din oficiu în seara zilei de vineri, 23 aprilie, în cadrul unei acțiuni organizate în scopul prevenirii virusului COVID-19, cu privire la faptul că în incinta unui restaurant din municipiul se afla în desfășurare un eveniment privat.

Evenimentul a fost sistat, iar organizatorii, doi bărbați din municipiul Fetești, au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare de 1.500 de lei, conform Legii 55/2020, privind unele măsuri de combatere a pandemiei de COVID-19. De asemenea, administratorul societății a fost amendat cu suma de 1.000 de lei.

Totodată, polițiștii au identificat și sancționat cinci muzicanți prezenți la eveniment, cu amenzi în valoare de 2.250 de lei. În plus, au fost identificate alte 45 de persoane participante la eveniment, urmând a fi luate și față de acestea măsuri contravenționale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Ialomița NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*