Apa va fi furnizată cu program în localitatea Dridu

La nivelul sistemului de alimentare cu apă din localitatea Dridu, județul Ialomița, s-a înregistrat în ultima perioadă o creștere semnificativă a consumului de apă. Având în vedere fenomenul de secetă accentuată înregistrat la nivelul zonei menționate și implicit o scădere a debitului de apă la nivelul surselor de captare subterană, nu se reușește realizarea stocului necesar pentru asigurarea furnizării apei potabile în regim continuu.

”Astfel, începând de astăzi – 01 iulie 2024, până la data de 15 iulie 2024, abonații din localitatea Dridu, județul Ialomita, vor avea apă la robinete în intervalul orar 05:00 – 22:30, urmând ca pe timpul nopții să se refacă stocul de apă necesar zilnic.

Pentru a evita eventualele efecte negative cauzate de lipsa apei în anumite intervale orare, recomandăm utilizatorilor afectați să-și creeze rezerve de apă potabilă pentru perioada de întrerupere.

Recomandăm populaţiei să utilizeze raţional apa potabilă, numai în scopurile prevăzute în contractul de furnizare a serviciului de alimentare cu apă. Folosirea apei în alte scopuri decât cel menajer duce la o creștere a consumurilor peste capacitatea maximă instalată a sistemelor de alimentare, ceea ce determină dificultăți în asigurarea în regim continuu a apei” – RAJA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*