Petrecere de logodnă în Căzănești, stricată de polițiști

FOTO cu rol ilustrativ

O petrecere de logodnă din localitatea Căzănești a fost stricată de polițiștii ialomițeni care i-au amendat pe organizator și pe participanți cu 11.000 de lei.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Căzănești s-au sesizat din oficiu, pe data de 13 ianuarie, cu privire la desfășurarea unei petreceri private de logodnă, la domiciliul unui bărbat de 26 de ani, din orașul Căzănești.

Evenimentul a fost oprit de polițiști, iar organizatorul cât și ceilalți participanți au fost sancționați contravențional conform Lg 55/2020, fiind aplicate un număr de 18 amenzi în valoare de 11.000 de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*