Doi răniți în urma unui accident rutier petrecut în Fetești

Accident rutier între două autoturisme, petrecut în Fetești. FOTO IPJ Ialomița

Doi bărbați au ajuns la spital vineri, 20 august, răniți în urma unui accident rutier petrecut în Fetești.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, accidentul s-a petrecut în jurul orei 11.30, pe raza municipiului Fetești, între două autoturisme, ambii conducători auto suferind leziuni corporale.

Ce doi bărbați,  de 36 și 47 de ani au fost testați cu aparatul Drager, rezultatele indicând valori negative. Ei au fost transportați la Spitalul din Fetești pentru investigații medicale.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*