Președintele CJ Ialomița a anunțat finalizarea lucrărilor de modernizare a UPU Slobozia

UPU Slobozia, FOTO Facebook Marian Pavel

Lucrările pentru extinderea, modernizarea și dotarea Unității de Primire Urgențe (UPU) Slobozia s-au terminat, a declarat Marian Pavel, președintele CJ Ialomița.

“Modernizarea UPU s-a realizat la un înalt standard de calitate, reflectând angajamentul nostru pentru oferirea celor mai bune servicii de urgență comunității noastre.

Investiția în infrastructura medicală contribuie la asigurarea unui mediu sigur și eficient pentru îngrijirea pacienților, dovadă a preocupării pentru sănătatea și bunăstarea tuturor ialomițenilor” – Marian Pavel.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*