Peste 130 de copii au participat la Cupa Delfinului, competiție organizată de Clubul Sportiv Municipal Slobozia

Peste 130 de copii au participat la Cupa Delfinului. FOTO CSM Unirea Slobozia

Peste 130 de copii au participat la Cupa Delfinului, competiție organizată de Clubul Sportiv Municipal Slobozia la sfârșitul săptămânii trecute.

„Competiția organizată de Clubul Sportiv Municipal Unirea Slobozia a avut, lăsând la o parte clasamentele, numai câștigători, pentru că toți cei care au concurat s-au bucurat de beneficiile pe care le aduce acest minunat și complex sport care este înotul” – CSM Unirea Slobozia.

Participanții la această competiție au primit căști, medalii și diplome. De asemenea, cei clasați pe podium au primit și cupe din partea organizatorilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*