Peste 100 de jandarmii ialomițeni vor fi la datorie pe perioada sărbătorilor pascale

Jandarmii ialomițeni, la datorie în week-end. FOTO IJJ Ialomița

Aproximativ 140 de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean Ialomița vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică la toate evenimentele ce vor avea loc în spațiul public în perioada sărbătorilor pascale.

Astfel, aceștia vor fi prezenți

  • sâmbătă, 23 aprilie, începând cu ora 16.30, pe stadionul din orașul Amara, unde se va desfășura partida de fotbal dintre echipele CS Amara și AFC 2018 Rovine, meci din cadrul etapei a XXIII-a din cadrul Ligii a IV-a, competiție organizată de AJF Ialomița;
  • în noaptea de 23/24 aprilie, la nivelul lăcașurilor de cult creștin ortodox din județul Ialomița unde se desfășoară activități religioase specifice sărbătorii Învierii Domnului.

Având în vedere week-endul prelungit de patru zile și faptul că perioada coincide cu vacanța de primăvară stabilită de Ministerul Educației Naționale, se preconizează un aflux ridicat de persoane și autovehicule în zonele de agrement.

În această perioadă, jandarmii ialomițeni vor intensifica măsurile de patrulare în zona gărilor, autogărilor, centrelor comerciale, discotecilor și în piețe, atât independent, cât și în regim mixt, cu structurile de poliție.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*