Pericol de explozie în zona Combinatului din Slobozia după ce o cisternă plină cu combustibil s-a răsturnat în afara șoselei

O cisternă plină cu combustibil s-a răsturnat în afara șoselei, în zona Combinatului din Slobozia. FOTO: ISU Ialomița

Salvatorii ialomițeni au fost solicitați să intervină marți, 31 ianuarie, la ieșire din municipiul Slobozia, în zona Combinatului, unde, în urma unui accident rutier, în care a fost implicat și un autoturism, o cisternă plină cu combustibil s-a răsturnat în afara drumului.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, Detașamentul de pompieri Slobozia intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o autospecială de primă intervenție și comandă. De asemenea, în sprijinul acestora acționează și două echipaje ale SAJ Ialomița.

„Din cauza faptului că, sunt scurgeri de combustibil, pompierii au luat măsurile necesare pentru asigurarea perimetrului pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați. Din informațiile inițiale ale șoferului, cisterna este încărcată cu aproximativ 31 de metri cubi de motorină. În accident sunt implicate trei persoane, conștiente, cooperante și neîncarcerate”, au transmis reprezentanții ISU Ialomița.

Intervenția pompierilor ialomițeni este încă în desfășurare. În acest moment traficul rutier se desfășoară pe un singur sens.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*