Percheziții în Ialomița la locuințele unor polițiști acuzați de fapte de corupție

Ofițerii de poliție judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Ialomița, în baza ordonanţei de delegare emisă de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița și a mandatelor de percheziție emise de judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul Ialomița, efectuează un număr de 4 percheziţii domiciliare pe raza județului Ialomița (una la sediul Poliției Municipiului Urziceni, iar celelalte trei la domiciliul unor agenți de poliție).

Activitățile se desfășoară într-un dosar penal având ca obiect săvârșirea unor infracțiuni de luare de mită, de către agenți de poliție în cadrul IPJ Ialomița – Poliția Municipiului Urziceni care ar fi pretins și primit sume de bani de la conducători auto pentru a le aplica contravenții mai blânde față de cele constatate în realitate.

La finalizarea perchezițiilor, ofițerii anticorupție din cadrul Serviciul Judeţean Anticorupţie Ialomița vor pune în executare trei mandate de aducere față agenții de poliție din cadrul I.P.J. Ialomița, care au dobândit calitatea de suspecți în cauză.

În cauză s-a beneficiat de sprijinul lucrătorilor din cadrul D.G.A. – Serviciul Operații și Serviciul de Interceptare al Comunicațiilor, S.J.A. Buzău și I.J.J. Ialomița.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*